duminică, 19 iunie 2016

Ce presupune regimul hotelier in Navodari

Cine cauta cazare in Navodari trebuie sa aiba in vedere faptul ca in ultimii ani a devenit tot mai popular regimul hotelier, acesta castigand teren in fata unitatilor de cazare traditionale: hotelurile si pensiunile. Acest sistem este disponibil in marile orase si cele mai importante statiuni ale tarii si promite numeroase avantaje.

Ce este regimul hotelier?

Regimul hotelier presupune ca un apartament, o garsoniera sau o casa sa fie inchiriata doar pentru o perioada restransa de timp, de cateva zile, de regula cat dureaza o vacanta si nu pentru cateva luni precum contractele pentru chirii obisnuite.

Care sunt avantajele regimului hotelier?


In primul rand apartamentele inchiriate in regim hotelier sunt mai ieftine decat o camera de hotel, tarifele incepand de regula de la 100 de lei pe noapte, insa oaspetii beneficiaza de conditii superioare si spatiu mult mai mult. O camera obisnuita de hotel nu depaseste 15 metri patrati in cel mai bun caz, in timp ce suprafata unui apartament variaza in functie de numarul de camere, insa media este intre 50 si 60 de metri patrati.

In tot acest spatiu pot fi cazate mai multe persoane, iar pretul se imparte la fiecare oaspete, fiind asadar mult mai mic. In schimb, tariful creste odata cu numarul camerelor, fiind insa influentat si de zona in care este situat apartamentul, cu cat mai aproape de centru cu atat mai mare. Pe langa aceste avantaje, apartamentele dispun si de bucatarie proprie, dotate cu toata aparatura necesara pentru ca oaspetii sa isi gateasca cele mai savuroase bucate la orice zi din noapte.


In plus, regimul hotelier propune conditii cel putin la fel de bune ca la hotel, cu diferenta ca exista mult mai multa liniste, iar oaspetii nu sunt deranjati niciodata de camerista sau alti angajati obisnuiti ai hotelurilor, vacantele devenind mult mai relaxante.