luni, 14 noiembrie 2016

A inceput sezonul reducerilor la sandalele de dama

Daca vorbim despre ceea ce include moda sezonului de primavara-vara, implicit trebuie sa spunem ca sandalele reprezinta un must-have, iar datorita multitudinii de modele de pe piata este imposibil sa nu le putem asorta cu orice tip de articole vestimentare, fie mai elegante, fie mai simple. In ultimii ani, designerii au incercat sa combine acest tip de incaltaminte cu diferite piese, creand outfit-uri retro, sport, casual sau business.

Curele si impletituri

Cam orice model de sandale dama de anul acesta s-a bucurat de un mare succes, fie ca a avut curele, fie impletituri, iar cu siguranta o femeie care nu are un astfel de tip pantof in garderoba ar trebui sa ia masuri in cel mai scurt timp.

Desi la inceputul acestui trend majoritatea persoanelor considerau aceste aplicatii masculine, mai ales cand vine vorba despre curele, acum toate brandurile au imbratisat acest stil multumita numarului mare de doritoare. Combinatia dintre feminitatea unei doamne si vulgaritatea acestor insertii au dus la crearea unui articol elegant, cu accente moderne.

Tocul neobisnuit

Daca pana acum s-a purtat extrem de mult tocul clasic cui sau cel mic si gros, anul acesta a venit cu noi schimbari si a adus modele mai nebisnuite, dar care au avut foarte multe cereri. Prin urmare, cam orice tip de sandale dama vedem fie prin magazine, fie prin revistele de moda, au tocurile si platforma diferite de cele clasice, iar decoratiile cu pietre, strasuri, paiete, constructii geometrice sau formele minimaliste au inlocuit vechile modele si au creat un nou trend pentru anii urmatori.


In ceeea ce priveste incaltamintea eleganta, putem gasi in magazine doua tipuri de tocuri de sandale aflate la mare cautare in perioada de primava-vara, si anume, cel extrem de subtire, foarte inalt de aproximativ 15 cm sau cel obisnuit, dar mic, de maxim 5 cm.