joi, 7 iulie 2016

Geamurile Colantate sunt din ce in ce mai cautate

Geamurile colantate cu folie sunt tot mai des intalnite in ziua de azi, fie in cadrul locuintelor, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale, cat si in autoturisme. Se pare ca temperaturile sunt din ce in ce mai ridicate de la un an la altul, astfel ca vara este mult mai dificil de suportat ca in trecut, iar din acest motiv se cauta solutii practice pentru a combate fenomenul.

Geamurile colantate cu folie aduc mai multa racoare in spatiul in care se aplica, intrucat razele puternice ale soarelui nu mai patrund cu aceeasi usurinta, fiind filtrate. Asadar, numeroase autoturisme pot fi vazute in trafic cu geamurile din spate si luneta colantate, in timp ce acoperirea celor din fata si a parbrizului sunt interzise de lege.

Ideal in toate conditiile

Geamurile colantate cu folie se dovedesc a fi o alegere grozava si datorita faptului ca promit mai multa intimitate oriunde se aplica. Durata de viata a acestora este multumitoare, fiind de pana la cativa ani, timp in care nu vor aparea probleme de tipul dezlipirii sau a bulelor de aer dificil de indepartat. In schimb, in cazul autoturismelor, este nevoie ca geamurile colantate cu folie sa fie acreditate de Registrul Auto Roman, in caz contrar soferii risca sa ramana fara talonul masinii si sa plateasca o amenda usturatoare.

Indiferent de dimensiunea ferestrei care se doreste a fi colantata, procedura este foarte usor de pus in aplicare, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, se foloseste un adeziv special, pentru ca acesta sa nu afecteze geamul, iar cand folia se indeparteaza, sa nu ramana adeziv lipit care sa se fie inlaturat cu dificultate.
Pentru cele mai bune servicii se recomanda ca procedura sa fie efectuata doar de catre specialisti, pentru a avea garantia unei lucrari bine efectuate, dar si pentru a sti ca folia aplicata este de cea mai inalta calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu