marți, 18 iulie 2017

Stickerele pot fi aplicate pe orice element al masinii

Stickerele auto sunt tot mai populare in ziua de azi datorita faptului ca ofera posibilitatea soferilor de a schimba infatisarea propriilor masini intr-un mod foarte simplu, fara batai de cap si fara a fi nevoiti sa aloce bugete importante. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, sunt propuse o multime de modele, pentru toate gusturile si nevoile, astfel ca nu ramane decat ca acestia sa isi aleaga cele mai grozave variante de stickere AutoPrint.

Diversitate

Gusturile difera de la o persoana la alta, motiv pentru care aici sunt propuse o multime de optiuni, incepand de la cele mai mici, discrete, care sa nu aiba un impact foarte mare, precum logo-uri, litere chinezesti si nu numai, la cele mai mari, precum dungi racing sau tribale, ce pot ocupa mai multe elemente de caroserie.

Usor de aplicat

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca stickerele se aplica cu usurinta fara a fi nevoie de interventia specialistilor. Totusi, in cazul celor mai mari poate fi nevoie de ajutorul unui prieten pentru ca acestea sa se lipeasca in cele mai bune conditii. Mai mult, se foloseste un adeziv de calitate, care nu lasa urme, ci dimpotriva protejeaza vopseaua, iar acestea pot fi indepartate fara batai de cap oricand se doreste.

Oriunde

Aceste stickere AutoPrint se pot lipi pe orice element de caroserie, incepand de la portiere, la luneta, spoilere, hayon, capota sau cupola. In plus, acestea sunt ideale si pentru faptul ca pot masca o zgaraietura sau o lovitura inestetica, fara a fi nevoie de remedierea lor.

Preturi bune


Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si variaza in functie de dimensiuni si de complexitatea design-ului. Pentru cativa zeci de lei pot fi alese nenumarate modele, iar cele mai mari depasesc pragul de 100 de lei, insa au si capacitatea de a schimba aspectul masinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu