miercuri, 18 octombrie 2017

Care este cel mai bun distribuitor de instalatii gpl ?

Pretul carburantilor se afla intr-o continua crestere, iar recent a depasit pragul de 5 lei pe litru, fapt influentat si de reintroducerea supraaccizei, motiv pentru care tot mai multi soferi cauta diferite modalitati prin care sa poata face economii la fiecare drum parcurs cu masina. Acesta e unul dintre motivele principale pentru care sunt foarte populare motoarele Diesel, care sunt ceva mai economice decat cele pe benzina, insa aduc si minusuri precum emisii si taxe mai mari, dar si o intretinere mai complicata si mai costisitoare.

Alegerea potrivita

In schimb, oricine se poate orienta catre instalatii monteazaGPL intrucat acestea se pot monta pe orice autoturism si aduc economii considerabile, iar preturile sunt foarte avantajoase. Tariful mediu este de 500 de euro, insa acestea sunt influentate de marca, modelul si motorul unei masini. Astfel, dupa instalare soferii vor avea parte de economii de 40% la fiecare drum parcurs, iar investitia se amortizeaza in primele 12 luni sau chiar mai devreme.

Performante

De asemenea, aceste sisteme prelungesc considerabil durata de viata a unui motor, cu minim doi ani, intrucat gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat, ce nu are in componente substante nocive care sa se depuna pe componentele motorului. Totusi, un minus poate fi considerat faptul ca scade puterea motorului cu circa 2%, insa acest procent nu este sesizat in majoritatea cazurilor.

Mai compact


In plus, cine alege instalatii monteazaGPL va constata ca acestea sunt mult mai compacte in ziua de azi decat cele disponibile pe piata in urma cu mai multi ani. Asadar, unele se gasesc chiar sub forma rotii de rezerva, pentru le inlocui cu succes, astfel ca orice sofer se va bucura de tot spatiul disponibil in portbagaj, iar fiecare vacanta va fi comoda si lipsita de griji din acest punct de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu