marți, 12 aprilie 2016

Idei Design Interiot

            Cred ca te-ai gandit in ce fel sa iti completezi interiorul casei sau biroului tau. In special daca usile de trecere intre camere sau de acees in diferite incaperi sunt din sticla si permite fiecarei persoane ce trece prin fata lor sa observe ce se afla inauntru. Intimitatea celui din incapere conteaza si cand vine vorba de un birou unde se lucreaza si de o camera a copiilor, dormitor, sufragerie sau debara.
            Motivele pentru care ai opta sa folosesti folie imitatie sablare chiar si in interiorul casei tale sunt variiate. Aceasta permite trecerea luminii prin usa sau geamul de sticla, esential acest aspect intr-un spatiu unde ai nevoie de lumina soarelui si nu doar de cea artificiala, insa nu ofera vizibilitate pentru cel ce priveste prin acel geam/usa. Intimitate accesibila pentru orice incapere. Aspectul intregii usi nu este schimbat, aspecul incaperii este pastrat iar ce se petrece in interior ramane necunoscut pentru cel din afara.

             Poti de asemenea sa aplici diferite logouri sau modele dupa preferinta pe folie. La camera copiilor pot aplica personaje din desene animate, stele, fulgi de zapada sau chiar numele lor daca preferi. La birou poti aplica logoul firmei pe usa respectiva una se aplica folia tip sablare sau numele departamentului ce se afla in acea incapere. Scapi de alte placute necesare pentru a inscriptiona aceste detalii, totul se poate face direct pe usa din sticla pe care se aplica folia. Aspectul intregii incaperi va fi unul modern care va inspira incredere pentru fiecare persoana ce va trece pe acolo.

             Montajul se poate realiza indiferent de suprafata prezenta. Fie ca este o intreaga incapere de sticla ce se doreste acoperita cu acest tip de folie imitatie sablare sau o simpla usa de trecere cu dimensiuni relativ mici. Aspectul poate fi ales in functie de preferintele fiecaruia. Linii, logouri, nume, totul poate fi facut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu