luni, 23 mai 2016

Probleme Frecvente in Campaniile PPC

Atunci cand apar probleme in derularea campaniilor publicitare de tip pay per click (PPC) oferite de mari companii precum Google, Bing sau Yandex, cei care isi doresc sa promoveze un produs, o pot face fara probleme cu ajutorul www.clickbrainiacs.com. Fraudele campaniilor sunt foarte comune in ziua de azi si presupun ca cei care apeleaza la afisarea reclamelor sa se trezeasca cu bugetele consumate din cauza vizitatorilor care dau clickuri pe reclame de mai multe ori pana la epuizarea sumelor stabilite si alocate unei zi.

Insa aici intervine ClickBrainiacs, care printr-un sistem bine gandit, protejeaza utilizatorii de toate adresele IP care inregistreaza activitati suspecte. Totul incepe prin crearea unui cont gratuit timp de o luna, unde utilizatorii trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail valida pentru confirmarea contului. Ulterior ClickBrainiacs furnizeaza un cod unic de urmarire care trebuie implementat pe fiecare pagina care se doreste a fi urmarita, adica acolo unde sunt afisate reclame. La scurt timp va incepe monitorizarea activitatii vizitatorilor care dau click pe reclame, iar atunci cand se inregistreaza un comportament suspect, utilizatorul ClickBrainiacs va fi alertat prin intermediul e-mailului.

Utilizatorul poate alege blocarea unui anumit IP: acest proces presupune ca un vizitator blocat sa nu mai poata vizualiza reclamele, astfel incat sa nu mai dea mai multe clickuri pana la epuizarea bugetului stabilit. De asemenea, exista posibilitatea ca un IP sa fie blocat dupa un numar prestabilit de clickuri.

De asemenea, ClickBrainiacs ofera suport utilizatorilor atat prin e-mail, cat si prin Skype, astfel incat fiecare problema sau nelamurire intampinata sa poata fi combatuta cu usurinta intr-un timp cat mai scurt.


Dupa expirarea perioadei de gratuitate, se poate opta pentru unul din cele patru pachete special concepute in functie de diferite tipuri de utilizatori. Astfel, cel mai accesibil pachet este 10 euro pe luna, in timp ce pachetul „Gold” ajunge pana la 35 de euro pe luna, insa acesta promite mult mai multe beneficii, fiind destinat celor care isi doresc sa urmareasca un numar mai mare de site-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu