sâmbătă, 21 ianuarie 2017

De unde sa achizitionezi bilet avion spre Canada



Canada este a doua cea mai mare tara a lumii dupa aria sa totala si a patra dupa suprafata ocupata, remarcandu-se prin peisajele frumoase, dar si locurile unice care merita explorate. De la o coasta la alta, sunt foarte multe de vazut in toate orasele bogate din punct de vedere cultural, alaturi de minuni ale lumii naturale, iar printre cele mai importante destinatii se numara cascada Niagara, Ottawa, Toronto, Montreal sau Quebec, astfel ca cei care aleg un bilet avion Canada, cu siguranta vor avea de unde alege.



Ottawa

Amplasat la confluenta raurilor Ottawa, Gatineau si Rideau, aceasta este capitala tarii, fiind cel mai important centru comercial, financiar si politic, motiv pentru care sunt gazduite institutii importante. Vizitatorii sunt intampinati cu numeroase atractii, muzee, galerii de arta, insa si cu restaurante faimoase in toata lumea, cafenele si terase pentru toate gusturile.

Quebec

Acesta reprezinta capitala regiunii cu acelasi nume din sudul tarii, insa mostenirea franceza, arhitectura si limba vorbita, fac ca orasul sa para desprins direct din Europa. Centrul vechi se gaseste cocotat pe un deal, de unde vegheaza raul Sf. Laurentiu, iar aici sunt adapostite principalele atractii, avand ascunse printre stradutele inguste obiective precum piata regala, citadela, dar si Chateau Frontenac, cel mai fotografiat hotel din America de Nord, unde turistii se pot bucura de un tur, fara a fi nevoiti sa se cazeze.



Toronto

In schimb, multi dintre cei care opteaza pentru un bilet avion Canada, aleg sa viziteze Toronto, cel mai populat oras al tarii si unul dintre cele mai mari de pe intregul continent, adunand la un loc mai multe etnii, de la chinezi, pana la italieni sau indieni. Simbolul orasului este turnul CN, insa turistii nu trebuie sa rateze nici castelul desprins din povesti, Casa Loma, iar insulele Toronto marcheaza o destinatie populara, cu plaje grozave si o multime de activitati in aer liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu