miercuri, 25 ianuarie 2017

Te-ai decis ce firma de servicii pentru intretinere imobile sa alegi?

Asigurarea curateniei intr-un imobil reprezinta o sarcina trasata de cele mai multe ori unei femei de serviciu, insa exista o modalitate prin care locuitorii sau angajatii sa se bucure de mai multe avantaje, precum preturi mai mici, mai multa eficienta, mai putin disconfort, dar si lucrari de calitate. Astfel, cei care aleg servicii intretinere imobile au parte de cateva avantaje semnificative, totul incepand prin faptul ca au o grija in minus, cea a unui angajat.



O grija mai putin

Este mai usor si mai comod din toate punctele de vedere, iar in primul rand se face plata pentru prestarea unui serviciu, aspect mult simplificat decat in cazul in care ar fi trebuit platit salariul, dar si impozitele si taxele aferente unui angajat. Asadar, si costurile totale sunt mai reduse, in cele din urma ajungandu-se la economii importante in fiecare luna.


Mai eficient

Angajatii specializati in acest domeniu sunt mult mai eficienti decat femeile de serviciu, iar acestia nu numai ca au cunostinte mai avansate, insa dispun si de echipamentele si substantele necesare in acest sens, care nu mai reprezinta grija clientilor, facand economii si in acest caz. Pe aceasta cale munca lor este mai eficienta, iar in functie de pachetul ales, aceasta poate include anumite elemente din cadrul imobilului.

Pachete pentru toata lumea


Scarile de bloc, sediile de firma sau cladirile de birouri, toate trebuie sa fie foarte bine curatate nu numai pentru ca angajatii sa se simta foarte bine si sa lucreze intr-un mediu placut, insa acest aspect poate atrage noi clienti sau colaboratori, iar nimeni nu isi va dori sa lucreze cu o firma a carui spatiu nu este curatat corespunzator. Asadar, pentru servicii intretinere imobile sunt cuprinse cele mai importante etape, de la stergerea prafului de pe toate elementele, la spalatul podelelor, aruncarea gunoiului, dar si igienizarea spatiului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu